Kombi projede uygun görülen ve belirlenen duvara askı bağlantıları ile monte edilir. Kombi ile beraber verilen hermetik baca çıkışı için yer açılır. Kombinin bacası verilen kurallara uygun bir biçimde yerine takılır. Bağlantılar yapıldıktan sonra derhal kaloriferlere su verilir. Montaj yapılması sırasında alt bağlantı seti, 2 adet vana ve pislik tutucu lazımdır. Gaz bağlantısı yapılınca, gaz kaçağının olup olmadığına bakılır. Montaj yapmak için gereken kalorifer, su ve doğalgaz döşemi yok ise duruma göre ne yapılması gerekiyorsa yapılır fakat extra ücretlendirilir.
Montaj için ek olarak baca veya kombi dolabı gibi malzemeler gerekiyor ise yine ekstra ücrete tabi tutulur. Kombi yoğuşmalı ise yoğuşma giderinin mevcut olması gereklidir. Yoksa eğer bu da extra bir ücret demektir. Kombinin montaj işlemi en iyi bir şekilde tamamlanmalıdır. Tüm bunlar ise kombinin satın alındığı markanın servis mensupları tarafından gerçekleştirilmelidir. İşlem aşırı basit görünse de en küçük bir yanlış sağlıkla oynanmasına neden olur.
Petek ve boruların çaplarının kombinin verdiği basınca uygun olarak seçilmesi gerekir. Peteklerin montajında öne çıkan husus bağlantı şekilleridir ülkemizde genelde üstten giriş alttan çıkış bağlantısı kullanılır. Artık geç ısınan döküm peteklerin yerini çabuk ısınan radyatör petekler almıştır. Bunları da odanın büyüklüğüne uygun çapta seçmek, sağlıklı bir ısınma için mutlaka gereklidir.